گاهی اوقات در قسمت Hardware status هشدارهایی در مورد منابع سخت افزاری و همچنین وضعیت سنسورها نمایش داده می شود. ممکن است شما نیاز داشته باشید تا این هشدارها را بررسی و آنها را پاکسازی نمایید. در همین قسمت عبارت reset sensor برای بازیابی و پاک کردن اطلاعات جمع آوری شده سنسورها استفاده می شود که پس از آن می بایست با زدن update لیست منابع و هشدارهای صادره را به روزرسانی کنید. ولی با این حال باز هم مشاهده می کنید خطای موردنظر وجود داشته و همچنان نمایش داده می شود. کمی عجیب است، نه !؟
بهتر است قبل از ارائه راه حل، توضیح مختصری در مورد IPMI که پروتکل اصلی این جریان می باشد داشته باشیم.
IPMIUtil یک سری از توابع و عملیات مدیریتی سرور عمومی IPMI را اجرا کرده و به مدیران اجازه انجام فعالیت های مدیریت را بدون کسب اطلاعات می دهد. آن می تواند داده های FRU ، لاگ های فریم ویر SEL، سنسورها، Watchdog، تنظیمات کنترل برق، سلامتی سیستم و مانیتورینگ را جمع آوری نماید و خودش نیز یک کنسول SOL دارد. آن می تواند حد آستانه سنسورها ، تگ های FRU را نوشته و از ذخیره سازی و بازیابی پیکربندی IPMI بصورت کامل پشتیبانی کند.
مشخصه IPMI یک روش استاندارد برای انجام عملیات مدیریتی سرور بصورت ساده و پیچیده را در هر دو حالت ارائه می کند. اکنون برای رفع مشکل فوق که یکی از خطاهای مربوط به alert در بخش سنسورهای هاست فیزیکی است بایستی سنسورها و فایل رخدادهای IPMI System را ریست نمایید. برای اینکار کارهای ذیل را انجام دهید
از طریق vSphere client به وی سنتر رفته و هاست ESXi خود را انتخاب کنید
به تب Hardware Status بروید و سپس به قسمت System Event log بروید
روی عبارت Reset Event Log برای پاکسازی لاگ رخدادهای سیستم کلیک کنید.
سپس با زدن Reset Sensors سنسورهای هاست فیزیکی تان را ریست کنید.
یا بجای کارهای فوق می توانید از طریق خط فرمان اقدام به پاکسازی موارد فوق نمایید که لازم است از دستور زیر روی خط فرمان ESXi استفاده کنید
localcli hardware ipmi sel clear